200511_linus_ekman_640

LINUS EKMAN TILLBAKA SOM LEDARE

Linus Ekman återvänder till Sävehof som assisterande herrtränare, ansvarig för S-Hof (Herrjuniorer) och som Gymnasieinstruktör för Partille Handbollsgymnasium. Under sin aktiva tid i Sävehof vann Linus; Challenge Cup guld 2014, USM-guld och  USM-silver. Linus avslutade sin aktiva handbollskarriär 2017. Han tog även USM-guld som tränare för Sävehofs Herrjuniorer 2015-2016 och A-pojkar 2016-2017.

Efter ett år med Baltichovs A-flickor (2017-2018) återvände Linus till Sävehof som tränare för A-flickor där han tog ett USM-silver. Förra säsongen flyttade Linus till HK Malmö som ansvarig för deras utvecklingslag. Nu vänder Linus åter till Partille och Sävehof där vi ser fram emot många spännande säsonger och hälsar Linus välkommen hem. Kontraktet sträcker sig över två år.

– Ett spännande uppdrag att få assistera Mikael Apelgren samtidigt som jag får utveckla spelare på juniorsidan och i gymnasiet. Sävehof ligger mig varmt om hjärtat då jag spelat i klubben sedan ungdomsåren och att jag testat på lite uppdrag utanför klubben känns lärorikt och det har utvecklat mig som person och ledare. Detta skall bli jätteroligt, säger Linus.

– Linus har en fantastisk potential, härlig bredd som tränare och en gedigen erfarenhet som spelare och duktig på att administrera och jobba enligt den plan vi kommer lägga upp, för vår akademi och Handbollsgymnasiet. Linus kommer att gå långt som tränare och därför känns det extra roligt att välkomna Linus tillbaka till Sävehof, säger Emil Berggren.

Fler nyheter

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..