16-9_Linus-Ny-tranare

LINUS EKMAN NY HUVUDTRÄNARE 2024!

Linus Ekman ny herrtränare i Sävehof 2024!

För 14 år sedan kom Linus till Sävehof som akademispelare från IFK Hammarö utanför Karlstad. Efter att varit assisterande tränare till Michael Apelgren de senaste tre åren, samt den kommande säsongen, kommer han ta över som huvudtränare säsongen 24/25. 

-Jag är mycket glad och inspirerad över jobbet som tränare. Det är den klubb som jag själv vuxit upp i och fått min handbollsutbildning i från det att jag var

16 år, vilket såklart gjorde valet enkelt när frågan ställdes från klubben om jag ville ta över när Michael Apelgren lämnar.

Det är en fantastisk klubb som jag trivs oerhört bra i och det kunde inte bli bättre för mig med att ta nästa steg i min karriär än i just Sävehof.

Det ska bli kul att få fortsätta arbetet som jag och Micke har startat i klubben och som jag sen vill bygga vidare på och fortsätta utvecklingen av både herrlaget och ungdomssidan, säger Linus Ekman

-Det känns bra att vi redan nu gjort klart med tränare från 2024. Detta är en del av klubbens filosofi att även som ledare kunna gå hela vägen från ungdomstränare till att bli A-lagstränare. Vi gillar den typen av handboll som har implementerats under de senaste åren i både vårt A-lag och juniorlag. Efter att ha gått vid sidan av Michael, känns det som ett naturligt steg för klubben och för Linus att fortsätta på den inslagna vägen. Vi tror väldigt mycket på Linus som tränare. Han är väldigt ambitiös och noggrann i det han gör och har de senaste åren visat att han är redo att ta ett större uppdrag. Vi hoppas att han får vårt A-lag att fortsätta utvecklas, säger Jonathan Stenbäcken, sportchef.

 

KONTAKT

Linus Ekman
0733 – 80 90 25
linus@savehof.se

 

Sportchef
Jonathan Stenbäcken
0761-10 23 99
jonathan@savehof.se

 

 
Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..