180920_linnea_pettersson_640

LINNEA PETTERSSON FÖRLÄNGER MED 2 ÅR

En riktigt bra lagkapten måste ha många egenskaper; klubbkänsla, empati, ledaregenskaper, stötta sina lagkamrater och leda sitt lag till framgång. Samtidigt som personen måste sköta sin egen träning och vara ett föredöme. Sävehofs damer förfogar över en sådan person, Linnea Pettersson! Därför är det extra roligt att idag berätta att Linnea har förlängt två år med svenska mästarna, världens största handbollsklubb, IK Sävehof.

– Vi är väldig nöjda med att kunna förlänga med Linnea. Hon är vår lagkapten och en spelare som älskar handboll och är beredd att offra allt för laget. Hon vet vad det krävs för att utveckla laget ytterligare vara ett topplag i svensk handboll.  Linnea är motståndarnas mardröm när de möter henne, hon är en av SHE’s bästa försvarsspelare, säger Rasmus.

 – Linnea är en spelare, man som tränare alltid kan lita på och vet vad man får.  Som tränare är jag  glad för att vi kan få kontinuitet i truppen, att vi fortsätter vår utveckling och blir bättre över tid, fortsätter Rasmus Overby.

– Stolt att få fortsätta representera Sävehof och satsningen mot nya framgångar. Trivs väldigt bra med tjejerna i laget och med min roll. En professionell klubb med förutsättningarna för att ta nästa steg och utvecklas till en bättre handbollsspelare, vilket gör att det känns helt rätt att fortsätta bära den gulsvarta tröjan, säger Linnea.

– Jätteroligt att Linnea förlänger med klubben, hon är en ledare på och utanför banan. Linnea har ett enormt driv och utvecklas framåt hela tiden. Hon är en viktig del i Sävehofs fortsatta satsning. Jag är glad och stolt att Linnea spelar vidare två år till med oss, säger Hanna Fogelström.

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..