200213_linda_caesar

LINDA CAESAR HAR LÄMNAT OSS…

Så sent som i december mötte vi nästan dagligen en sprudlande glad Linda i Partille Arena i full färd med sitt ledaruppdrag för damjuniorerna, för att se elitmatcher, för att fundera över resplanerna till Lundaspelen eller planera för sommarens Handball Camp. Efter en svår tids sjukdom lämnade Linda oss hastigt lördagen 15 februari.

År 2008 startade Linda upp flickor 2001 i Quists Idrottshall (f d Sävehofhallen) tillsammans med Mats Ljungblom och pappa Christer. Sex år senare slutade hon som tränare för laget men fortsatte som populär ledare. Linda var en klippa på att hålla ordning på allt och alla, hård och rak, uppskattad och rättvis. Hon var den typ av ledare som alla lag önskar omge sig med, då hon var noggrann med anmälningar till cuper och resor, betalningar samt redovisningar. I Linda fanns också en stor tillgång som fysisk tränare för 01:orna, såväl i den förebyggande fasen som i den uppbyggande. Hos Linda fanns det goda hjärtat för att alla skulle trivas med samkväm, frukostar, ett lyssnande öra och en kram till de som behövde.

Vi är många som tänker på dig Linda, ett handbollshjärta av guld och alltid omtänksam, snäll och värnande om klubbens bästa.

Våra tankar går idag till maken Pierre, barnen Lynn och Ella och föräldrarna Christina och Christer.

Stefan Albrechtson
IK Sävehof

Fler nyheter

VÄLKOMMEN HEM ELIN! Elin Karlsson startade sin karriär i handbollsskolan..

Segern var inom räckhåll, men i slutändan fick IK Sävehof..

FELIX MÖLLER TILL AALBORG! Felix Möller är handbollsfostrad i Sävehof..

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..