LAURA JENSEN FÖRLÄNGER!

Laura Jensen förlänger med ytterligare två år!

Laura Jensen gör sin 2: a säsong i Sävehofs A-lag och har nu skrivet ett nytt 2 årsavtal för säsongerna 2022 – 2023 och 2023 – 2024.– Det känns jättekul att fortsätta i en så ambitiös och familjär klubb som Sävehof. Jag är mycket glad över den utveckling jag haft de senaste åren och är övertygad om att jag kommer att fortsätta att utvecklas i klubben. Det är spännande att spela i Europa och givetvis ser jag fram emot mitt fösta SM-guld, säger Laura Jensen.

–  Vår oerhört proffsiga danska dynamit har skrivit på för två nya år, det är såklart jätteskönt och viktigt. Lauras tempo och vinnarskalle smittar av sig och det ska bli spännande att följa hennes utveckling närmsta åren, säger Emil Berggren, Sportchef

#sävehof #gulsvartmagi