Glenn & Sunegård

LARS SUNEGÅRD OCH GLENN CLAESSON HYLLAS FÖR ÖVER 110 ÅR I SÄVEHOF!

Lasse började som ungdomsspelare redan 1961 och har varit Sävehof trogen i över 60 år. Spelare, ledare, styrelsemedlem och har tagit ett stort ansvar med stor arbetsbörda i decennier under Partille Cup. Upplevde föregångaren till Partille Cup – Junior Cup 1963 – både som spelare och drickförsäljare. Har som lagledare vunnit två SM-silver med herrlaget i början av 90-talet och Sävehofs första JSM-guld någonsin med herrjuniorer födda 1976. Idag aktiv i valberedningen.

Glenn började som 10-åring år 1969 i Sävehof. Han var konfirmand på Sävehofs första konfirmationsläger 1972. Det är som ledaren, tränaren, reseledaren och fixaren han fått en framträdande roll i Sävehof från mitten av 70-talet till dagens dagar. Otaliga är hans gärningar. Han har tränat de flesta årsgrupper på pojksidan födda mellan 1964–94. Fem SM-guld har han samlat på sig. Glenn har inte missat ett enda Partille Cup sedan starten 1970 och alla turneringar med ideella arbetsuppgifter som försäljning, ledarfester, invigning och representation.

Uppskattningsvis har dessa två Hedersmedlemmar tillsammans lagt 60–80 000 ideella timmar. Det blir säkert besparingar på många miljoner för samhället.

För lång och lojal tjänst delade Stefan Albrechtson ut en minneshyllning till våra båda legendarer!

#sävehof #gulsvartmagi

 

 

Fler nyheter

Två matcher in i kvartsfinalserien har Sävehof och Hallby vunnit..

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..