210126_linnea_pettersson_640

LAGKAPTEN LINNEA LÄMNAR

Fyra år som lagkapten, sex elitsäsonger och fyra SM-guld. Från Kiruna kommer Sävehofs nummer 14 Linnea Pettersson som har visat gång efter annan att hon är ligans bästa försvarsgeneral. Linnea kom till Sävehof 2011 och klubbens Akademi, nu är det dags att gå vidare på karriärstegen. En fantastisk spelare, ledare och vän som kommer saknas mycket i klubben. Lycka till!

– Det har varit en fröjd att ha Linnea i Sävehof. Ger alltid allt, har alltid gjort allt för att vinna, inte rädd för att gå främst i ledet när det ska avgöras. Kort och gott så har hon varit ett föredöme och en förebild för så många i klubben. Hon har varit seriens överlägset bästa försvarsspelare i ett par år och även om vi vet att det är en omöjlig uppgift att fylla hennes skor så unnar vi Linnea chansen att få spela utomlands och hoppas att det går så bra som möjligt. Linnea är såklart varmt välkommen tillbaka när hon tröttnat på att sänka tyskar, säger Emil Berggren.

– Efter tio år i samma tröja och sju säsonger i damlaget är det dags för mig att prova ett nytt äventyr. Är så otroligt stolt och glad över att ha fått representera Sävehof under så lång tid, och som gett mig de absolut bästa minnen man kan önska sig. Alla underbara människor jag spelat med och varit omgiven av. Som blivit mina bästa vänner och en andra familj, tack för ALLT! Sävehofhjärtat kommer alltid finnas kvar. Nu ska vi avsluta min sista säsong på bästa möjliga sätt, säger Linnea Pettersson

Fler nyheter

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..