bortamatch_she_640

KRISTIANSTAD – SÄVEHOF (SHE)

Bortamatch 19:00
Kristianstad vs Sävehof
Kristianstad Aren

Se matchen på C more eller TV4 sport

I tabellen skiljer det sex placeringar och tio poäng på lagen, men när Sävehof åker till Kristianstad är det med stor respekt tränaren Henrik Signell pratar om förväntningarna.

– Den belastning vi har på laget just nu, ett par spelare borta och situationen som helhet att vi haft det kämpigt gör i sig det här till en tuff match. Sedan är Kristianstad ett bra lag. Tittar man på spelare för spelare är de ett av seriens bästa lag, säger han.

Klart är att Loui Sand, Julia Walstern och Julia Eriksson inte spelar. Målvakten Hanna Eriksson är utlånad till Önnered månaden ut och förstås inte heller. Sedan är det frågetecken för Rikke Jensen (feber i går) och Jamina Roberts (ont i ett knä).

Men det finns också en del på plussidan i vågskålen. Henrik Signell tycker att laget hade en riktigt bra genomgång efter den dåliga matchen mot Nantes i Champions League.

– VI har haft bra snack tidigare också, och jag ska inte påstå att det här är vändningen, men vi har enats om vad som är viktigt och vet vilken väg vi ska gå. Det som också känns bra är att vi hela tiden tränat bra även om vi haft det svårare i matcherna att få ut det vi vill av vårt spel, men därför vet vi att det finns en kapacitet i laget, säger Henrik Signell.

Fler nyheter

I det första kvartsfinalmötet i European League bjöds det på..

Två matcher in i kvartsfinalserien har Sävehof och Hallby vunnit..

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..