“KIF” Stannar på kanten

Viktor kom från Kortedala IF (därav smeknamnet ”KIF”) till Sävehof säsongen 2008 som A-pojk och har därefter tagit tre SM-guld och ett JVM-guld. Nu förlänger Viktor med två år och befäster sin position som given vänsterkant i laget som satsar för framtiden och nya Partille Arena. Med sin rutin, snabbhet och känsliga högerhand fortsätter ”KIF” att ställa till problem för motståndarlagen i Elitserien.

 – ”KIF” är en kvalitetsspelare och en bra lagkamrat med stort spelsinne som alltid ger sitt yttersta i varje situation. Har Sävehof i ryggmärgen och kommer att vara en ledarfigur och viktig kugge för laget framöver, säger Anders Eliasson.

 – Jag är jätteglad, ”KIF” är ju en kille som drar publik på egen hand med sitt spektakulära spel och han bjuder alltid på något litet extra. Viktor är en go kille som bidrar till en skön känsla i truppen alla dagar i veckan, säger ”Bagarn”.

 – Det känns toppen! Man tänker stort när man skriver kontrakt men Sävehof har alltid högsta prioritet. Jag har ju varit i klubben sedan jag var 15 år och hjärtat klappar alltid hårdast för laget. Sen är väl vi kanter inte alltid det hetaste killarna på marknaden. Vi får minst credd men också minst kritik, en kantspelares vardag, säger Viktor och skrattar.

 

Fler nyheter

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..