16-9_Bakgrund-guld-kelvin-forlangning

KELVIN ROBERTS FÖRLÄNGER SITT KONTRAKT!

Kelvin Roberts förlänger till 2025!

Kelvin Roberts, född 2003, handbollsfostrad i Sävehof har etablerat sig i A-laget den senaste säsongen har skrivit nytt tvåårsavtal till och med 2024–25.

– Att förlänga med Sävehof tror jag passar mig bäst just nu. Jag trivs mycket bra i laget, och då Sävehof är min moderklubb så känner jag både en trygghet och stolthet i att fortsätta spela i gulsvart. Jag är fortfarande ung, och känner att miljön och förutsättningarna att fortsätta utvecklas i Sävehof är bra, säger Kelvin Roberts

-Ytterligare en spelare från handbollsskolan som fortsätter sin utveckling i vårt A-lag. Han är en viktig del och visar verkligen hur vi vill jobba som klubb. Vi tror väldigt mycket på Kelvin och dessutom kommer han ifrån en riktig Sävehof-familj, säger Jonathan Stenbäcken, elitansvarig.

-Spännande spelare som är en egen produkt och väldigt användbar i flera positioner. Det ska bli kul att jobba vidare med Kelvin för att se om vi får ut hans fulla potential tillsammans. Kommer nog ta lite tid, men jag tror att det kommer att kunna bli en ny toppspelare som vi som klubb fått fram, säger Michael Apelgren, herrtränare.

 

KONTAKT

 

Kelvin Roberts

0735-34 57 89

kelrob@gmail.com

 

Huvudtränare
Michael Apelgren

0702-42 51 20

michael@savehof.se

 

Elitansvarig

Jonathan Stenbäcken

0761-102399

jonathan@savehof.se

 

Fler nyheter

VÄLKOMMEN ELIN! Elin Lindblom ny målvakt från VästeråsIrsta spelade på..

Tre raka matcher mot HK Malmö har slutat med tydlig..

SM-KVARTSFINAL 3 TORSDAG 11 APRIL 19.00 IK Sävehof – HK..

Borta mot HK Malmö tog IK Sävehof andra raka segern..