181128_kamikaze_allstars

KAMIKAZE ALLSTARS

VI tar evenemanget ett steg högre!

 Vi tycker att Sävehof har en av Göteborgs bästa evenemangsupplevelser och nu tar klubben det en nivå högre genom att spela intro, måljinglar och timeouter live, med Kamikaze Allstars mot Lugi 17 december 19:00 (Handbollsligan) och mot Kungälv 9 januari 19:15 (SHE).

”Det kommer bli jättekul att hitta på något nytt i samband med våra elitmatcher. Många lag har haft band eller artister innan matcher och i paus , men jag tror det är första gången en klubb har ett liveband som spelar allt under hela matchen, introt, måljinglar, timeouter. Detta hänger ihop med årets tema som är ”we will rock you” då vi försöker lyfta våra spelare och evenemanget så att upplevelsen blir större. Det är bara att ta fram spandexbyxan och komma och heja på Sävehof den 17 december, säger evenemangsansvarige Denny Bågenholm”

Kamikaze Allstars är:

Stefan Velund (gitarr) har sysslat med musik i olika former hela sitt liv. Hans huvudinstrument är gitarr och bas men fuskar även på keyboard och trummor. Idag jobbar Stefan emellanåt som trubadur, har musikstudio i Partille och släppt 2 egna skivor som ligger på Spotify. Den första ”Tredje Berget”, med lugn instrumental musik och den andra ”Relentless” i genren vuxenrock. Stefan har både inför förra och denna säsong komponerat och spelat in radiojinglar och inspringsmusiken till Sävehofs A-lagsmatcher.

Jonathan Stenqvist (bas) är tvångsmatad med musik sedan födseln. Han började spela gitarr vid 12 års ålder och har i dag rockbandet Sputnik Monroes ihop med trummisen Joel. Bandet har släppt singeln ”Dead sleep city” på Spotify och har en EP som ges ut i början av nästa år.

Joel Moberg (trummor) växte upp i en musikalisk miljö i Göteborg. Han fann snabbt sitt musikaliska uttryck bakom trummorna. Idag driver Joel tillsammans med Jonathan bandet Sputnik Monroes.

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..