190417_louise_nora_640

JUNIORER KLARA FÖR DAMLAGET

Två damjuniorer har tagit stora steg i sin utveckling under säsongen och båda har varit framträdande i S-Hof (Farmarlaget i Division 1) och det F18 lag som skall försöka vinna USM-guld i IFU Arena Uppsala, 3-5 maj. Både Louise och Nora är födda 2000.

– Jag är otroligt tacksam över att få fortsätta spela i Sävehof. Det ska bli roligt och spännande att ta vara på denna chansen. Jag ser framemot att fortsätta utvecklas i en klubb som jag spelat i sedan jag var liten, säger Louise Rundcrantz.

– Det ska verkligen bli jätteroligt att få stanna i Sävehof en säsong till och ta steget upp till A-laget, det har varit mitt mål att få fortsätta min resa i Sävehof efter jag flyttat från Jönköping till Partille. Jag ser fram emot ett lärorikt år med stora förebilder framför mig och en träningsmiljö som är utvecklande och professionell, säger Nora Lundell.

– Nora och Louise har utvecklas bra de senast åren och de har visat att med hårt arbete och rätt inställning så kan man komma långt inom handboll. Båda spelarna passar perfekt in i vår träningsmentalitet och skall ta till vara på den möjlighet att få träna och spela med några av Sveriges bästa handboll spelare. Det är roligt att vi kan lyfta unga talanger som har varit i klubben många år. Det visar att vår Akademi gör ett bra jobb och våra duktiga ledare kan utveckla spelare till SHE. Vi tror att båda spelarna med tiden kan utvecklas till att bli bra spelare hos oss, säger Rasmus Overby.

– Louise har vuxit upp i Sävehof, hon har gått från vår handbollsskola, genom ungdomsåren och akademin. En lång och innehållsrik resa som lett till fin utveckling och kvitto på hårt arbete. Louise är en spännande kantspelare och kommer lägga ner ett hårt jobb för att förhoppningsvis börja en ny lång resa i vårt seniorlag, säger Hanna Fogelström.

– Nora flyttade hit för att börja gymnasiet för att satsa fullt ut på sin handboll. Hon har under sina tre år tagit flera steg och blivit bättre och bättre för varje år. Hon har en fin säsong bakom sig i S-hof. En M6 med bra storlek och säkra avslut. Hon kommer till en miljö med hård konkurrens och jag hoppas hon suger åt sig all kunskap, säger Hanna Fogelström.

Fler nyheter

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..

SIMON MÖLLER GÅR VIDARE!   Simon är handbollsfostrad i Sävehof..