191129_leo_albanien_640

JUNIOR TILL LANDSLAGET

Sävehof junior till Kosovos landslag , Leonard Gegaj var i somras på träningsläger med Kosovos U21 landslaget och visade så mycket kvalité att han för tio dagar sedan blev kallad till Kosovos landslags VM kval mot Italien i början på januari 2020. Leonard spelar normalt i Sävehofs farmarlag S-Hof och är född 2001.

– Otroligt roligt och en riktig upplevelse. Även om jag inte räknar med speltid kommer det ge mig erfarenhet och jag får samtidigt lära mig av äldre spelare och även se hur det fungerar i andra länder och deras speltid. Detta blir något jag tar med mig in i framtiden samtidigt som det taggar mig att ge ännu mer till min handbollskarriär, säger Sävehofs senaste landslagsspelare Leonard Gegaj.

– Jätterolig utmaning Leonard och ytterligare ett bevis på Sävehofs fina ungdomsorganisation och handbollsutbildning. Håller tummarna för Leonard och hans medverkan i Kosovos landslag, säger Emil Berggren.

https://www.facebook.com/kosovahandballfederation/posts/2694036773950885

Fler nyheter

 VÄLKOMNA HAMPUS OCH DANIEL! – Sävehofs nya sportorganisation Hampus Fernebrand..

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..