Jul2018_Stadsmissionen

JULKLAPPSINSAMLING

Nu kan du göra gott för utsatta barnfamiljer och fattiga äldre i Partille och Göteborg. I samarbete med Stadsmissionen arrangerar IK Sävehof och Partille arena en julklappsinsamling som pågår 28/11-11/12. En liten insats som gör stor skillnad!

– Det blev en jättesuccé förra året. Nu ska det bli spännande att se hur givmilda Partille arenas besökare är i år, säger Stefan Albrechtson, klubbdirektör i IK Sävehof.

En liten insats som gör stor skillnad
IK Sävehof vill tillsammans med Stadsmissionen göra en insats för att skapa värme, gemenskap och en God Jul för alla. Det betyder oändligt mycket för familjer och andra som lever i social- och ekonomisk utsatthet att få möjlighet att uppleva en högtid med god mat, klappar och roliga upplevelser. Stadsmissionen upplever att fattigdomen och därmed behoven av hjälp ökar och vill göra skillnad för så många som möjligt.

Lämna din julklapp
Nu kan du lämna en julklapp och hjälpa utsatta barnfamiljer och fattiga äldre i Partille och Göteborg. Det ger oss alla en chans att visa att vi bryr oss om varandra och att ingen ska lämnas utanför. Din klapp lämnar du till John Scott’s Restaurang i Partille arena, dagligen 12.00-19.00 eller till Improve Gym 06.00-19.00. De människor Stadsmissionen hjälper får sällan möjlighet att äga något nytt och därför är det viktigt att det de får i julklappsinsamlingen inte är använt. Begagnade saker får du gärna skänka till någon av Stadsmissionens second hand-butiker. Märk gärna din julklapp diskret med “barn eller vuxen”. Även upplevelser uppskattas, t.ex biobiljetter, presentkort på restaurang m.m.

Bonus: ALLA som skänker en julklapp erhåller ett värdebevis från IK Sävehof på två fribiljetter till valfri grundseriematch (damer eller herrar) dec 2018 – mars 2019.

Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År.

Fler nyheter

VÄLKOMMEN ELIN! Elin Lindblom ny målvakt från VästeråsIrsta spelade på..

Tre raka matcher mot HK Malmö har slutat med tydlig..

SM-KVARTSFINAL 3 TORSDAG 11 APRIL 19.00 IK Sävehof – HK..

Borta mot HK Malmö tog IK Sävehof andra raka segern..