171127_stadsmissionen_insamling_julgran_640

JULKLAPPSINSAMLING I PARTILLE ARENA

Läs mer på Partille Arena >>>
 
Partille arena vill tillsammans med Stadsmissionen göra en insats för att skapa värme, gemenskap och en god jul för alla. Det betyder oändligt mycket för familjer och andra som lever i social och ekonomisk utsatthet att få möjlighet att uppleva en högtid med god mat, klappar och roliga upplevelser.

Stadsmissionen ser hela tiden hur fattigdomen och därmed behoven av hjälp ökar och vill kunna göra skillnad för så många som möjligt. Nu får Partille arenas besökare en möjlighet att lämna en julklapp under granen och göra gott för utsatta barnfamiljer och fattiga äldre i Partille och Göteborg. Det ger oss alla en chans att visa att vi bryr oss om varandra och vill att ingen ska lämnas utanför.

Den 30 november tänds julgranen i Partille arena och fram till den 15 december kan du lägga din klapp under granen. De människor Stadsmissionen hjälper får sällan möjlighet att äga något nytt och därför är det viktigt att det de får i julklappsinsamlingen inte är använt. Begagnade saker får du gärna skänka till Östhjälpen eller någon av Stadsmissionens second hand-butiker.

Fler nyheter

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..