Julia Eriksson stannar i Sävehof

Julia Eriksson förlänger med IK Sävehof

Julia har skjutit in sig på allvar i Sävehof, förlänger med två + ett år!

 Som lovande spelare i moderklubben Kärra HF valde Julia att flytta till IK Sävehof inför säsongen 2014/2015 där en tuff utbildning startade. Julia skulle konkurrera om platsen med landslagsspelaren Jenny Alm. När Jenny lämnade för utlandsspel inför denna säsong lades ett stort ansvar på Julia. När sedan Elin Karlsson skadades ökade kraven ytterligare. Julia har förvaltat ansvaret på bästa sätt, trea i skytteligan, trea i MEP (Most Effective Player) och bästa målgörare i Sävehof med 49 fullträffar på 90 skott (54%).

 – En fantastisk känsla att vara kvar i den bästa klubben. Det var aldrig något snack för det är i Sävehof jag får den bästa utvecklingen. Jag skall bli den bästa 9 meters spelaren på min position i världen och att fortsätta i Sävehof är det bästa steget för att nå dit, säger en självsäker men fokuserad Julia.

 – Mycket bra och viktigt att Julia stannar för det skapar en trygghet på den positionen. Julia har tagit jättekliv under kort tid och hennes potential är väldigt stor. Julia är viktig för laget så detta blir en glad nyhet innan jul, säger tränare Henrik Signell.

 – Oerhört viktigt att Julia är kvar. Jag är väldigt nöjd över att hon har skrivit på för ytterligare en period. Hon tar nya steg i rätt riktning hela tiden och är en härlig person både på och utanför banan, säger sportchef Anders Eliasson

 

Fler nyheter

VÄLKOMMEN ELIN! Elin Lindblom ny målvakt från VästeråsIrsta spelade på..

Tre raka matcher mot HK Malmö har slutat med tydlig..

SM-KVARTSFINAL 3 TORSDAG 11 APRIL 19.00 IK Sävehof – HK..

Borta mot HK Malmö tog IK Sävehof andra raka segern..