Julia Eriksson klar för IK Sävehof

Sävehof har gjort klart med Kärras 20-åriga skytt, Julia Eriksson inför nästa säsong – kontraktet löper på 3 år

Julia är Kärras bästa målskytt med 83 fullträffar hittills under säsongen. Oavsett hur Sävehofs damlag ser ut till hösten är Julia ett utmärkt tillskott, som visar att klubbens starka målsättning med damlaget fortsätter. Damerna skall alltid vara med i toppen av elitserien och samtidigt befästa sin position internationellt.

 – Ännu en viktig värvning inför framtiden. Julia är precis den speltypen som passar in i lagbygget Sävehof. Det kommer att bli spännande att följa Julia för hon kommer att utvecklas mycket i Sävehof. Vi hälsar Julia välkommen till Sävehof, säger Anders Eliasson.

 – Julia är en ung spelare med massor av potential, hon passar perfekt in i vårt tänk för framtiden. En intressant spelare med massor av bra kvalifikationer. Bra fysik med ett riktigt fint skott, orädd i sitt sätt och med fokus på att alltid gå mot mål. Detta är en riktigt bra värvning tycker Henrik Signell.

 – Det skall bli jätteroligt att spela med Sävehof. Jag har varit i Kärra sedan jag började med handboll. Det skall bli kul att få spela med de bästa och inte bara mot. Nu får jag även möjlighet att träna med Sveriges bästa lag och det kommer att ta mig till nästa steg i min utveckling. Men det är även allt runt omkring som är så bra med Sävehof, det är en proffsig klubb hela vägen. Jag har spelat med Edijana Dafe lite tidigare men det skall nog inte bli svårt att komma in i laget, säger en glad Julia Eriksson.

 

Fler nyheter

VÄLKOMMEN ELIN! Elin Lindblom ny målvakt från VästeråsIrsta spelade på..

Tre raka matcher mot HK Malmö har slutat med tydlig..

SM-KVARTSFINAL 3 TORSDAG 11 APRIL 19.00 IK Sävehof – HK..

Borta mot HK Malmö tog IK Sävehof andra raka segern..