JONATHAN_STENBACKEN_RELEASE

JONATHAN STENBÄCKEN NY ELITANSVARIG!

PRESSRELEASE! 

Jonathan Stenbäcken ny Elitansvarig!

Jonathan kom till Sävehof 2004 som 16-åring från Vårgårda i samband med att han började gymnasiet och gjorde sin debut i A-laget redan 2006. Efter två SM-guld med Sävehof 2010 och 2011 flyttade han till Tyskland i tre säsonger. Efter en säsong på hemmaplan gjorde han sin andra utlandssejour innan han återvände till Sävehof inför förra säsongen.


– Sävehof har alltid betytt otroligt mycket för mig. När jag nu lägger skorna på hyllan så känns det fantastiskt att kunna fortsätta med handbollen på ett annat plan. Jag ser fram emot mitt nya arbete som Elitansvarig och det ska bli otroligt kul att arbeta tillsammans med alla på kansliet och dessutom ha en nära kontakt med de båda A-lagen, säger Jonathan Stenbäcken.

 

– Jonathan visade redan när han kom till klubben stora ledaregenskaper och var också lagets lagkapten mellan 2009 – 2011. Efter att vi tänkt över organisationen kom vi fram till att en internlösning är optimalt och därifrån kändes det mycket naturligt att ställa frågan till Jonathan om han ville axla rollen som elitansvarig. Hans stora klubbhjärta, personlighet och handbollskunnande kommer säkerställa en bra och säker framtid för såväl damer som herrar, säger Stefan Albrechtson, Klubbdirektör. 

 

#sävehof #gulsvartmagi 

Fler nyheter

OS I PARIS MED SÄVEHOF 25 juli till 11 augusti..

 Hårt jobb lönar sig. Emma Andersson, Ida Landberg och Tindra..

Förlängningar! Thea Blomst, Elin Ernelind och Amanda Källström har förlängt..

Madeleine Rehnberg skriver nytt kontrakt! Madde kom från IF Helton..