JONATHAN LÄMNAR FÖR UTLANDSSPEL

Jonathan har spelat i Sävehof sedan handbollsskolan. Sin debut i A-laget gjorde Jonathan 2014 under en tuff period i klubben med många skador. Tillsammans med William Bogojevic visade då två juniorer vilken lysande framtid de gemensamt skulle få i Sävehof. William lämnade efter förra säsongen och det var bara en tidsfråga innan Jonathan skulle göra detsamma. Efter VM-silvret tidigare i våras så var det dags för utlandskontrakt. Sävehof önskar Jonathan stort lycka till i framtiden och tackar för allt du bidragit med i klubben både på och utanför plan. Det är dags att leta efter en ny lagkapten.

–  En fantastisk ledare som är så mycket mer än en bra spelare. Jag och Linus kommer alltid att vara tacksamma för hur han hjälpt oss som nya tränare att komma in klubben. Han är ett äkta bevis på att spelare som förstår och bryr sig om helheten är så mycket mer värt än allt annat för att skapa en framgångsrik klubb, säger Michael Apelgren.

 – En speciell känsla, jag har ju drömt om att få spela i Tyskland sedan jag var liten så det är helt otroligt roligt. Samtidigt så trivs jag så bra i Sävehof, med mina lagkamrater, med klubben, med tränarna och allt runt omkring, det kommer jag sakna. Samtidigt är det rätt läge att testa proffslivet nu, förra året kändes det lite tidigt men nu är alla pusselbitar på plats. På återseende, säger Lagkapten Jonathan Edvardsson.