211201_johanna_forsberg_1920

JOHANNA FORSBERG ÅTERVÄNDER

Landslagsmeriterade Johanna Forsberg född 1995 (28 landskamper) har signat kontrakt med IK Sävehof fr.o.m. säsongen 2022 – 2023

Johanna kom till IK Sävehof som 10 åring, spelade i ungdomslagen, gick på handbollslinjen på Partille Gymnasium och debuterade i A laget några år senare. Efter att ha spelat i BK Heid i två säsonger återvände Johanna till Sävehof inför säsongen 2017 – 2018 och det resulterade i SM guld. Efter totalt 3 SM Guld med Sävehof flyttade Johanna till Danmark och Nyköping Falster HK. Och nu efter två säsonger i Danmark får vi åter se henne i klubben och Partille Arena.

-Det känns fantastiskt inspirerande att komma hem till IK Sävehof. Jag ser fram emot att åter representera min klubb och åter få komma till Göteborg och Partille, där jag har min pojkvän, familj och vänner. Att åter vara en del av laget med gamla och nya spelare, spela ligaspel i Sverige och Europaspel är en helhet som kommer passa mig bra, säger Johanna Forsberg.

Johanna gillar fysiskt spel såväl i försvar som anfall och har spelat 28 A landskamper för Sverige.

-Johanna är i en bra ålder i sin karriär, att hon vill komma hem igen är därför extra kul. När Johanna lämnade så var hon seriens bästa mittsexa och hon är otroligt nyttig i spelets alla faser, säger Emil Berggren, Sportchef.

Fler nyheter

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..