Johan Fagerlund till Sävehof

Tidigare Alingsåsspelaren Johan Fagerlund har skrivit på ett tvåårskontrakt med IK Sävehof. Johan började spela handboll i Mölndals HF och har gått via IK Heim till Alingsås HK. Johan debuterade för Alingsås i Elitserien 2007 och har sedan dess varit en stor tillgång som vänsterhänt högerskytt. Årets målskörd är hittills uppe i 66 på 15 spelade matcher.

 – Erfaren spelare med fart och spelsinne som kommer att tillföra mycket till lagbygget Sävehof. Det känns väldigt bra och kul att hälsa Johan välkommen till klubben, säger Anders Eliasson

 – Rutinerad kille med stor erfarenhet. Spelar modern handboll med högt tempo och som gör många mål. Passar perfekt in i laget och för framtiden. Jätteroligt att Johan valt Sävehof att utvecklas vidare i, säger Magnus Johansson.

 – Känns intressant och spännande med en ny miljö. Sävehof är en stor och bra förening som har en historia av att utveckla sina spelare till nya nivåer. Jag hoppas detta ger mig ytterligare skjuts i mitt handbollsspelande. Jag är en spelande högernia som sätter laget framför jaget och ger alltid 100 procent. Det kommer jag att göra för Sävehof kommande säsonger, säger en glad Johan Fagerlund.

 Johan Fagerlund ansluter till truppen efter att årets säsong är slutspelad.