181010_joakim_larsson_640

JOAKIM LARSSON OM KVÄLLENS BORTAMATCH

Karlskrona vs Sävehof 19:00

Se matchen på C More >>>

Ny bortamatch ikväll mot Karlskrona, och precis som vanligt i årets serie är det två väldigt viktiga poäng som står på spel. Joakim Larsson är en viktig kugge i mittlåset för Sävehof tillsammans med Christoffer Brännberger. Joakim säger följande om utgångsläget inför kvällens match.

– Karlskrona har framförallt två duktiga skyttar i deras högernia Tomas Reznicek och motsvarande vänsternia Tobias Nordahl. Framförallt så har alla lag i serien 4-5 bra och rutinerade spelare som gör att alla lag kan slå alla om dagsformen är rätt.

Varför tror du att serien är så jämn?

– Som jag sa så har alla lag några tillräckligt bra spelare så att är man inte på topp så förlorar man. Det är det vi måste arbeta hårdare med, att höja lägstanivån. För om vi inte kommer upp i tempo förlorar vi matcher som vi kanske borde vinna, åtminstone på pappret. Men det är inte alltid så enkelt, men vi pratar om det i gruppen hela tiden.

Tycker du att domarna har blivit hårdare i årets serie?

– Nej, det kan jag inte påstå, kanske fler utvisningar på saker som händer efter avblåsning. Många av årets röda kort är på tredje utvisningen. Jag tycker domarna håller en bra nivå generellt.

– Nu skall vi försöka ta två poäng mot Karlskrona ikväll, sedan hem och ladda för matchen mot Lugi på måndag, hoppas många kommer och ser matchen klockan 19:00 i Partille Arena, hälsar Joakim Larsson.

Köp biljett till måndag mot Lugi >>>

Fler nyheter

VÄLKOMMEN HEM ELIN! Elin Karlsson startade sin karriär i handbollsskolan..

Segern var inom räckhåll, men i slutändan fick IK Sävehof..

FELIX MÖLLER TILL AALBORG! Felix Möller är handbollsfostrad i Sävehof..

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..