Jesper Nielsen förlänger med IK Sävehof

Jesper Nielsen klar för tre år till i IK Sävehof.

 Elitseriens mest värdefulla linjespelare, IK Sävehofs Jesper Nielsen har signerat ett nytt treårskontrakt som gäller till 2015.

 Under hösten har Jesper fått ta över ledarrollen på linjen efter att Erik Fritzon slutat och Niclas Barud lämnat för spel i danska Ålborg. En ledarroll han egentligen tog över redan förra året. Med ett starkt och säkert spel, framför allt i Champions League har Jesper visat under två säsonger att han är Sveriges bäste linjespelare både i försvar och anfall.

– Vi är väldigt glada över att Jesper vill fortsätta utvecklas hos oss och vara en del i Sävehofs fortsatta satsning de närmsta åren, säger managern Peter Möller

Jesper Nielsen är född i Norrköping 1989 och började sin handbollskarriär som ung i Norrköpings AIS, Jesper flyttade till Göteborg och HP Warta 2005 och har spelat i Sävehof sedan 2008.

– Det kändes väldigt skönt när klubben valde att satsa på mig och ge mig mer matchtid istället för att köpa in någon utifrån. Det är roligt att man är i topp på listan över mest värdefulle spelare när man tidigare nästan bara spelat försvar och då blir det mest minus på den listan. Jag är väldigt taggad för att fortsätta leverera både i Elitserien och i Champions League, säger Jesper.

 

Fler nyheter

VÄLKOMMEN ELIN! Elin Lindblom ny målvakt från VästeråsIrsta spelade på..

Tre raka matcher mot HK Malmö har slutat med tydlig..

SM-KVARTSFINAL 3 TORSDAG 11 APRIL 19.00 IK Sävehof – HK..

Borta mot HK Malmö tog IK Sävehof andra raka segern..