JAMINA-LAMNAR_

JAMINA LÄMNAR EFTER SÄSONGEN!

Jamina Roberts lämnar Sävehof efter säsongen.

Sävehoffostrade Jamina Roberts som gör sin 3:e sejour i klubben lämnar efter säsongen. Jamina kom tillbaka till Sävehof inför säsongen 2020 – 2021 går nu vidare till sin 4:e klubb.

Jamina kommer att passera 200 matcher i högsta svenska ligan om ett par matcher och har gjort nästan 800 mål, vilket placerar henne på 6.e plats genom historien som mesta målgörare i Sävehof tröjan. Utöver detta nästan 200 A-landskamper för Sverige och i senaste i OS uttagen i världslaget.

-Det har verkligen inte varit lätt att ta detta beslut. Sävehof är mitt hem. Extra svårt, för att det känns som att klubben verkligen har någonting bra på gång, men jag har fått en chans som jag inte kan tacka nej till. Ett erbjudande som känns bra både sportsligt och socialt, och i och med att jag inte blir yngre så kände jag att jag var tvungen att ta den här chansen, säger Jamina Roberts.

-Det är jättekul för Jamina, och såklart välförtjänt. Vi hade hoppats att vi kunde behålla henne, men vi har ju förstått i och med hennes otroliga framfart både i Sävehof och i landslaget att det skulle bli svårt, säger Stefan Albrechtson, Klubbdirektör i Sävehof.

Fler nyheter

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..

SIMON MÖLLER GÅR VIDARE!   Simon är handbollsfostrad i Sävehof..