16-9_IRMA-FORLANGER-SITT-KONTRAKT

IRMA WESTER FÖRLÄNGER SITT KONTRAKT MED IK SÄVEHOF!

Irma Wester spelar ett år till i Sävehof!

Irma kom till Sävehof 2019 och gjorde A-lags debut 2022 har förlängt sitt avtal och kommer spela för klubben även nästa säsong.


– Det är en bra träningsmiljö i Sävehof där jag trivs bra med laget samtidigt som jag känner att jag hela tiden utmanas och utvecklas som person och spelare. Jag ser fram emot att fortsätta min utveckling i Sävehof ytterligare en säsong och hoppas kunna bidra till laget, säger Irma Wester.

– Irma är en spelare som jag anser tagit stora steg den här säsongen. Det är en spelare som verkligen andas och lever handboll som ger allt på alla träningar. Hon har visat sina kvaliteter i flera matcher och har framför allt fått det att lossna efter jul. Hon är redan nu en stabil SHE spelare trots sin unga ålder. Det känns kul att få fortsätta jobba med Irma och jag hoppas på en lika fin utveckling under kommande säsong, säger Jesper Östlund, damtränare.

 

Irma är en av de som kommit från vår akademi och tagit plats i vår A-trupp. Hon har verkligen visat framfötterna den här säsongen och tagit mer och mer plats under säsongens gång. En spelare som vi har stora förhoppningar på nästa säsong. Vi tror att vår miljö kommer göra att Irma utvecklas snabbt, säger Jonathan Stenbäcken, elitansvarig.

 

KONTAKT

 

Irma Wester

0725-39 83 88

irmawk@hotmail.se

 

Damtränare

Jesper Östlund

0766-34 49 19

jesper@savehof.se

 

Elitansvarig

Jonathan Stenbäcken

0761-10 23 99

jonathan@savehof.se

 

Fler nyheter

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..

SIMON MÖLLER GÅR VIDARE!   Simon är handbollsfostrad i Sävehof..