Ingvar Nilsson vald till ny ordförande i IK Sävehof.

Efter tre år som ordförande lämnar Susanna Laursen posten då det civila engagemanget tar allt mer tid. Med nya Partille Arena, inflyttning om två år, blir Sävehofs möjligheter och utmaningar större än någonsin och allt högre krav kommer att ställas på verksamheten, såväl sportsligt som ekonomiskt.

Samtidigt som klubben vill bevara sin identitet som ungdomsklubb i kombination med elitlag både på dam- och herrsidan med fortsatta mål att ta SM-guld, så krävs det ett stort fokus och mycket arbete, som redan påbörjats, för att etablera en ny organisation.

Ingvar Nilsson är en 65-årig skåning som bott 16 år i Mölndal. Han har arbetat hela livet i logistikbranschen, varav de senaste åtta åren som VD för Schenker i Sverige och Norden. Ingvar blev av Göteborgs-Posten utsedd till den fjärde mest inflytelserika personen inom näringslivet i Göteborg 2013. På GP:s fråga vilket som var hans favoritlag blev svaret då::

– Sävehof, jag delar deras värderingar med satsning på både bredd och elit, både på dam och herr.

Ingvar har under många år varit en flitig besökare, alltid bärande den gulsvarta halsduken, på elitmatcherna i Partillebohallen och sett de flesta SM-finalerna på plats. Dessa besök lär inte bli färre.

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..