170921_henrik_signell_640

INFÖR VÄSTERÅSIRSTA

Sävehof vs VästeråsIrsta
Söndag 21 januari 15:00 i Partille Arena
Köp biljetter på nätet, enklare och billigare >>>

Man skulle kunna säga att det efter sex förluster och sju bedrövelser äntligen kom en vinst när Sävehof besegrade Höör i senaste matchen. Men det är inte riktigt så man ser på det inom laget, även om det på ett sätt förstås också var en börda som släppte efter en tung period.

– Visst finns det en glädje över att ha vunnit, men det är samtidigt bara en match och den segern hjälper oss inte per automatik till en bra prestation mot VästeråsIrsta, säger tränaren Henrik Signell.

Å ena sidan betyder trendbrottet massor, och speciellt när det kommer mot svenska mästarna, för därigenom är det tydligt att Sävehof kan prestera mot bra motstånd. Å andra sidan säger Henrik Signell att han aldrig tvivlat.

– Jag har inte tvivlat en sekund på det vi gör, men jag förstås att det ändå byggs upp tvivel både individuellt och på kollektivets självförtroende när det kommer många förluster i följd. Men vi har inte ändrat något utan jobbat på samma saker hela tiden, kanske till och med gått tillbaka och förtydligat vad det är vi strävar efter. Vi vet att vi tränat bra, och det är precis det här vi vill fortsätta med, säger han.

Signell pratar om ödmjukhet inför uppgiften, precis som alltid annars, och att det då finns en bra känsla att ta med sig in i framtiden.

I laget finns egentligen bara en förändring, och det är att målvakten Christina Elm inte spelar. Hon är utlånad till Boden den närmaste månaden. Det betyder att Isabella Mouratidou och Wilma Andersson delar på ansvaret mellan stolparna.

 

 

 

 

 

 

Fler nyheter

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..

SIMON MÖLLER GÅR VIDARE!   Simon är handbollsfostrad i Sävehof..