Inför stundande SM-semifinaler

Inför stundande SM-semifinaler nu på söndag har vi lite glada nyheter att bjuda på, men först vill vi bara berätta att både dam- och herrlaget har haft en mycket bra träningsvecka med härlig fart och fläkt, det märks verkligen att det är slutspelsdax.

Jag vill samtidigt passa på att slå ett slag till våra ledare och tränare internt att komma ner till hallen nu på söndag, ring runt till era spelare och lag, klä er i gulsvart och stötta era lag. Marie och jag har reserverat sektion H och raderna 1-4 bara för er medlemmar.

Nu till nyheterna:

Nyhet nr 1, Jamina Roberts (bilden), ung lovande spelare med meriter från U19-landslaget och från egna juniorledet är klar för nästa säsong, hon är en niometersspelare med kvicka fötter och härligt spelsinne – välkommen.

Nyhet nr 2, evigt unge Erik Fritzon har varit aktuell för en rad danska och tyska klubbar men har nu bestämt sig för att fortsätta sitt kontrakt med oss, det fanns en utväg att göra annat innan den 15 april. Vi från föreningen ser mycket positivt med Eriks fortsättning och han är en viktig del i den unga trupp som vi förfogar över till nästa säsong.

Vi ses i hallen på söndag!

Jerry Hallbäck

Fler nyheter

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..

Redan tidigt i tisdagens European League-match mot REBI Balonmano Cuenca..

FYRA RAKA SEGRAR I EUROPEAN LEAGUE! Tisdagen 28 november 18.45 IK..

Knappt tjugo minuter in i fredagskvällens möte med IF Hallby..