180220_musketarerna_640

INFÖR SKÖVDE

Sävehof vs Skövde
Fredag 23 februari 19:00 i Partille Arena
Köp biljetter >>>

Sävehof är inne i en bra trend med segrar mot Ystad, Helsingborg och Redbergslid i de senaste matcherna. Det finns såklart planer på att förlänga den segersviten när IFK Skövde gästar Partille Arena på fredagskvällen.

– Vi kommer fokusera på oss själva och vår prestation. Vi har största respekt för Skövde, men vi har en go´ feeling i laget och vill fortsätta jobba med att utveckla den, säger managern Anders Eliasson.

Han är speciellt nöjd med hur den senaste matchen genomfördes, bortavinsten mot Ystad (30-29).

– Det blev jämnt i slutet, men jag tycker att vi kontrollerade matchen från början. Det känns bra, vi är målmedvetna och vet vad som skall göras och vad som krävs, säger Anders Eliasson.

Det är nya röster i omklädningsrummet och på bänken, men för övrigt tycker Anders Eliasson att det bara är små förändringar att tala om efter tränarbytet:

– Det är inga överraskande sensationer utan mer sunt förnuft som vi tar med oss. Vi har bestämt oss för att springa mer, för det har vi kapacitet till, och sedan vill vi trycka på mer och vara konsekventa i vårt agerande, säger han.

Det är fortfarande flera spelare på frånvarolistan, men en som är tillbaka i laget är Viktor Ottosson som varit sjuk de senaste matcherna.

– Skövde är bra, det ser man ju på senaste resultatet med oavgjort mot Kristianstad. Detta är ett litet derby, men vi lägger fokus på vårt eget spel. Vi har sett Skövde och vet ungefär vad vi har att vänta, säger Anders Eliasson.

Fler nyheter

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..