190905_emil_berggren_1920

INFÖR SERIEPREMIÄREN

Sävehof vs Eskilstuna GUIF
Fredag 6 september 19.00

Köp biljett >>>

Förberedelserna är avslutade. Nu är det upp till bevis för svenska mästarna, och den uppgiften känner sig Emil Berggren bekväm med:

– Jag vet att det i en premiär kan vara lite mer krampaktigt än vad man från början tänker sig, men vi har en bra försäsong bakom oss och de sista träningsmatcherna var i stunder riktigt bra, säger Sävehofs sportchef som också kommer vara med och coacha laget.

Den trogne Partille Arena-besökaren behöver inte oroa sig – Sävehofs spel säsongen 19/20 bygger på samma mönster som ledde till SM-guld för några månader sedan.

– Det är klart att vi tappar några uppspelsmål på Oskar Sunnefeldt och att vi ska ha en ny straffskytt, men jag känner mig lugn. Vi har i stora delar samma spelare som förra säsongen, och Sävehof bygger inte på en enskild spelare utan det utan jag räknar med att kollektivet kommer lösa detta, fortsätter Berggren.

Två spelare i truppen är borta från spel i premiären – Anders Forsell-Schefvert och Pontus Brolin.

– I den här stunden går man alltid och väntar på att seriespelet ska komma igång, så nu känns det skönt att vi är framme vid premiären. Nu ska vi koncentrera oss på vår uppgift och gör vi det bra borde det räcka till två poäng, säger Emil Berggren.

Fler nyheter

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..