Inför semifinal fem, Sävehof – Lugi

Två hemmavinster för Sävehof och två hemmavinster för Lugi, mer spännande än så här kan det inte bli.

Alla fyra matcherna har varit fyllda av kamp, fart, fighting spirit och många tjejer har klivit fram och visat att de vill och kan bli matchvinnare i denna oerhört jämna semifinalserie.

Nu väntar den femte och avgörande matchen, säkerligen mycket nerver, men också ännu mer kamp. Tittar man på skytteligan för slutspelet, så är det knallhårt mellan Sabina och Isabelle, fördel Sabina med 45 mål och Isabelle på 44. På plats sex hittar vi Jessica Helleberg och sjua Caroline Friberg. Målvaktsmatchen blir också viktig, bägge målvakterna visade god form senast och den som lyckas stänga igen mest i denna match blir säkerligen stor matchhjälte.

Det som är så roligt i årets semifinalserier är att damhandbollen har fått större fokus i och med täta och jämna matcher, samt att TV har visat många av matcherna, nu väntar två nya fighter som kommer att få stor medial uppmärksamhet.

Publiken nere i Lund senast hördes rejält, publiken hemma i Partillebohallen hördes riktigt rejält förra gången, nu i den femte semifinalmatchen förväntar vi oss en ännu högre ljudnivå och där Sävehof publiken sluter upp som aldrig förr. Sävehof herrar har lovat ta på sig det gula matchstället och stötta damlaget till seger och en finalplats i Malmö Arena.

Vi välkomnar motståndarlaget Lugi, domare och all publik hjärtligt välkomna till Partillebohallen nu på lördag den 1 maj, klockan 14.00 är det avkast.

Finalplatsen och kampen om årets SM guld står på spel, vässa stämbanden och håll i gång händerna, handboll är bäst live – så kom till Partillebohallen.

Jerry Hallbäck

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..