Inför semifinal 3 – Sävehof-Eslöv

Anna Olsson och Johanna Ahlm var planens giganter i semifinal 2, Johanna ledde sitt Sävehof till stabila 30-26, ledningen ett tag med hela elva mål. Eslöv lyckades hämta ikapp och segern slutade med fyra mål upp, lysande Sävehof spel i 45 min, men sista kvarten finns det mer att hämta utav.

Ny match och nya förutsättningar, ett perfekt tillfälle för Sävehoftjejerna att avgöra på hemmaplan och ta den efterlängtade finalplatsen i Globen den 9 maj.

– Nu gäller det att vara ödmjuk inför uppgiften och fokusera på rätt saker, efter lugn träning under torsdagen och lite teknik/taktik under fredagen, så ser vi fram emot lördagens TV-sända match, berättar Magnus ”Bagarn” Johansson.

Om allt går enligt ritningarna, med vinst på lördag, så blir det något stort att uppvakta. Sävehofs hittills största, mest kända och framgångsrika, samt landslagets ankare, spelar sin sista match i Partillebohallen för en längre tid framöver. Sedan ett par månader tillbaka är det känt att hon lämnar för spel i danska Ålborg. Med stolthet men även med en liten tår i ögat ämnar vi avtacka OS-deltagaren:
JOHANNA AHLM.

Välkommen till Partillebohallen nu på lördag den 25 april kl 16.10, upplev handboll när den är som bäst –Live

Jerry Hallbäck

Fler nyheter

Herrlaget kämpar inte bara för att behålla förstaplatsen i Handbollsligan..

Tack vare en sen vändning lyckades IK Sävehof få med..

Svenska Cupmästare – igen!  

..

En mycket övertygande prestation, speciellt under matchens andra halva, ledde..