170125_kombo_vasteras_oldenburg_640

SÄVEHOF VS VÄSTERÅSIRSTA (SHE)

Sävehof vs VästeråsIrsta
Onsdag 25 jan 19:00 i Partille Arena

Köp biljett >>>

Köp singelbiljett till VästeråsIrsta och gå gratis på söndag mot VfL Oldenburg 15:00 (EHF Cup)

Tittar man i serietabellen ser det ut ungefär som vanligt – med Sävehof i topp. Men insatser och resultat har varit uppochner under säsongen. Just nu pekar det uppåt igen. Sävehof har hittat tillbaka till vinnarkonceptet både i SHE och internationellt.

– Vi visade extremt bra moral mot Oldenburg i EHF-cupen i helgen, höll oss till det vi bestämt oss för. Det är viktigt i en period som denna att det ger utdelning. Nu har vi det med oss och något att fortsätta jobba utifrån, säger tränaren Henrik Signell.

Till matchen mot VästeråsIrsta finns det alldeles säkert obegränsad tillgång på revanschlusta. Bortamötet gav säsongens enda förlust i SHE.

– Det var ingen bra match, men samtidigt var det VästeråsIrsta som gjorde oss dåliga. Vi vet att det är ett bra lag men duktiga spelare på många positioner, säger Henrik Signell.

Niometersspelaren Hannah Flodman var lyckosam i förra mötet. Hon och Ellinor Åström lär vara spelare som Sävehof kommer hålla ett öga på den här gången.

– VästeråsIrsta har ett tätt försvar och en duktig tränare. Vi vet vad som krävs och vill gärna visa att vi är bättre än vad vi kunde prestera i förra mötet med dem, säger Henrik Signell.

Detta blir Sävehofs sjunde match denna intensiva januarimånad. Det hinner bli en åttonde också – returen mot Oldenburg i helgen.

– Det är tufft att ladda om, framför allt mentalt men vi gillar att spela. Det utvecklar både individer och laget, säger Signell.

Fler nyheter

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..