180911_anders_eliasson_med_bakgrund_640

INFÖR SÄVEHOF VS SKÖVDE

Tre poäng på två matcher i säsongsupptakten är den bästa start Sävehof haft på tre år. Men det är såklart tidigt att dra slutsatser av det, och managern Anders Eliasson vill lyfta grunden till framgång – att vårda situationen och göra jobbet:
– Vi är ödmjuka och ska fokusera på oss själva. Det finns många bra lag omkring oss och det vill till att hålla koncentrationen i precis allting vi gör, säger han.

Bra försvarsspel, kontringar och mycket fart är ingredienser som bidrar till ett bra resultat.
– Det är så vi vill spela, och det är på samma sätt alla lag vill spela. Men det gäller att få ihop gruppen för att alla bitar ska ha en möjlighet att falla på plats och i Sävehof mår vi bra just nu. Det är positivt och finns mycket energi i laget, säger Anders Eliasson.

Samtidigt som fokus ligger på det egna laget kommer förstås Anders Eliasson och Andreas Stockenberg lyfta detaljer som det gäller att vara vaksam på i IFK Skövdes spel. Och även om det är tidigt på säsongen finns det jämförelseobjekt att plocka fram, inte minst därför att Skövde också mött Hammarby och RIK i säsongsupptakten.
– I Partille Arena vill vi vara laget som bestämmer över matchbilden. Vi ska vara förberedda när det är dags för avkast, säger Anders Eliasson.

Fler nyheter inför matchen hittar du i GAMEDAY – SÄVEHOF. Vår egen app som du hittar på APPSTORE eller GOOGLEPLAY

Biljetter köper du på >>> https://savehof.ebiljett.nu/

Fler nyheter

Det är tufft att vara Sävehofare! Vi med gulsvart blod..

IK Sävehof säkrade andra raka segern mot Önnereds HK när..

IK Sävehof ordnade 1–0 i finalserien mot Ystads IF när..

Med 27–21 som slutresultat tog IK Sävehof hem den första..