INFÖR SÄVEHOF VS HELLTON

Sävehof vs Hellton
Ikväll 19:00 i Partille Arena

Gå 2 för 1 vid köp i biljettkassan

Henrik Signell inför matchen.

Nu ska Sävehof återta serieledningen i SHE – om än bara tillfälligt eftersom Lugi spelare först på fredagskvällen. Hellton står för motståndet, och det är en match som Sävehof ska vinna.
– Ja, så är det väl. Men det vill till att vi handskas med förutsättningarna på ett bra sätt. Vi ska fokusera på vårt eget spel och det finns en del vi behöver förbättra sedan senaste matchen, säger tränaren Henrik Signell.

Matchen han tänker på den mot Lugi, som samtidigt passerade Sävehof i tabellen.
– Vi vill vinna våra matcher men om vi slutar etta eller tvåa i serien spelar inte så stor roll. Det är viktigare att vi tittar på vår prestation, och mot Lugi handlade mycket om vårt försvarsspel. Det vill jag att vi förbättrar mot Hellton. Vi måste vara mer noggranna, fortsätter Henrik Signell.

När lagen möttes tidigare under säsongen, i Karlstad, vann Sävehof med 35-22. Även om det gått mer än fyra månader sedan dess är det ändå en fingervisning om skillnaden mellan lagen.
– Det börjar närma sig ett slutspel och vi vill göra bra matcher och bibehålla nivån på prestationer vi oftast gjort efter jul, säger Henrik Signell.

Hos Sävehof är det fortsatt vila från match som gäller för Loui Sand och Julia Eriksson