180911_anders_eliasson_640

INFÖR SÄVEHOF VS AIK

Sävehof vs AIK
Torsdag 18 oktober 19:00
Partille Arena

Köp biljett >>>

Två dagar efter styrkebeskedet i Malmö är det avkast igen. AIK låter som en betydligt mer beskedlig motståndare, men just den tanken kan vara Sävehofs värsta fiende.
– Vi är fullt medvetna om förutsättningarna och står ödmjuka inför uppgiften. Vi mötte ju AIK för bara några veckor sedan och vet att de var nära att ta av poäng av oss då, säger managern Anders Eliasson.

Att Sävehof stämplas som favorit mot AIK är helt i sin ordning, men Anders Eliasson och Andreas Stockenberg har för sina spelare påtalat faran att kliva in med fel inställning.
– Det går inte lägga ansvar på en medspelare. Det är upp till oss själva att reda ut uppgiften, vi ska göra det vi är bra på, säger Anders Eliasson.

Med Malmö-matchen i färskt minne finns det praktiskt taget en instruktionsbok som handlar om ”det vi är bra på”. Anders Eliasson är full av beundran över den insatsen:
– Det var en skön seger på alla sätt, en bra lagseger där alla var delaktiga. Från målvaktt till sista utespelare och till ledare och ”Stocken” som coachade bra. Vi ska ta med oss det som var positivt från den matchen in i fortsättningen, säger han.

Fler nyheter

Tillbaka på segerspåret tog sig IK Sävehof när det blev..

Onsdag 20/9 19.00 SÄVEHOF –HÖÖR (D) Sävehof har inlett serien..

Från tisdagens seriepremiär i söder vände IK Sävehof hem med..

Marcus Lennernäs gästade sitt fadderlag P8-U under torsdagskvällen. Han coachade..