Inför Sävehof – Skuru

Nu på onsdag är det toppmöte mellan ettan Skuru och trean Sävehof, kl 17:45 är det matchstart i Partillebohallen. Gästande Skuru kommer att göra allt för att behålla serieledningen och Sävehof jagar för att komma ikapp och slippa ett glapp om fyra poäng.

Skuru kommer till Partille som obesegrade och sex vinster, full pott och en riktigt bra målskillnad gör att de har fått en flygande start på årets serie. Målskillnaden med 75 plusmål är imponerande och något de kommer ha stor nytta av senare i tabellen.

Skuru med Nathalie Hagman i spetsen är ett spelskickligt lag med många i toppen av skytteligan, kolla bara in detta, Natalie Hagman 44 mål, Anna–Carin Petterson 41 mål och Emma Pettersson 30 mål, den sistnämnde är även bra placerad i utvisningsligan med en kämpande 4:e plats.

Lagmaskinen Sävehof körde över Önnered i senaste matchen och känns riktigt laddade för att spräcka Skurus segersvit. Landslagsspelarna i Sävehof har fått landa lite och tjejerna har fått spela ihop sig igen efter senaste uppdragen. De yngre tar för sig mer och mer och vi ser med spänning fram emot onsdagens match.

Vi hälsar motståndarlag, domare, funktionärer och all övrig publik riktigt välkomna till Partillebohallen och glöm inte att det är dubbelarrangemang som står på programmet, kvällens matcher enligt följande:

Onsdag den 4 november:
17.45 Sävehof – Skuru
19.30 Sävehof – Alingsås

Text: Jerry Hallbäck
Foto: Bildbyrån

Fler nyheter

A-LAGSSPELARNA ÄR FADDRAR FÖR VÅRA UNGDOMSLAG! Johanna Forsberg gästade sitt..

Söndagskvällens match mot Hammarby IF var jämn hela vägen. Inte..

I den fjärde gruppspelsomgången av Champions League ställdes IK Sävehof..

14.00 SÄVEHOF – BUCURESTI (D) Damerna spelar Champions League och..