Inför Sävehof – Lugi

Nu duggar dammatcherna tätt, säker seger igen över Bollklubben på trettondagsafton och nu väntar fyran Lugi på måndag.

Lagen stötte samman under julhelgen, Lugi ledde i pausen, men sen kom Sävehoftjejerna igång rejält, vände och vann till slut ganska enkelt med 22-28.

I Lugi kretsar det mesta kring Sabina Jacobsen, hon har gjort hela 79 mål och står för en väldigt mycket inom laget. Självklart finns det fler att hålla koll på såsom Maria Radermacher, Caroline Friberg och Fanny Lagerström. Jag är övertygad om att Lugi vill revanschera för förlusten senast, de hade Sävehof på gaffeln men lyckades inte knyta till säcken.

Sävehof har startat mycket bra efter VM uppehållet, rejäla segrar rätt igenom och grymt försvar/målvaktsspel, släppt in minst mål och framåt är målskörden fördelat på väldigt många spelare. Det är en härlig bredd som är nyttig inför stundande Europacupmatcher. Att många tar ansvar såg vi senast mot Heid när Bella vara borta på grund av sjukdom.

Vi ser fram emot en rejält spännande handbollsmatch och hälsar motståndare, domare, funktionärer och publik välkomna till Partillebohallen nu på måndag den 11 januari kl 19.00.

Text: Jerry Hallbäck
Foto: Bildbyrån

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..