Inför Sävehof – Eslöv

Äntligen är det dags för semifinalspelet, efter ett långt uppehåll för landslagsuppdrag, U21 landslag och påskfirande är det så dags för att inleda semifinalerna mot Team Eslöv. Våra egna tjejer har fortsatt att träna på riktigt bra och vi har laddat på med högre intensitet på träningarna, det var som någon sa från sidan – gud så kul det ser ut, vilken fart och fläkt, samt vilka smällar som delas ut. Detta är ett gött bevis på att det är slutspel och att alla är delaktiga oavsett position eller roll i laget.

På spelarfronten ser det mycket bra ut, konkurrensen stenhård om platserna för att deltaga och en del skadade på väg tillbaka. Truppen inför nästa säsong är mer eller mindre helt klar och det är full fokus mot Team Eslöv.

Motståndarlaget Team Eslöv som tagit sig till semifinal tack vare segrar mot Skuru och vinst med 2-1 i matcher ser starka ut och trojkan med Anna Olsson, Lina Möller, Marina Elenmo och Louise Lindholm är spelare vi får se upp med lite extra.

Team Eslöv besegrade Skuru efter resultaten 28-22, 30-24 och förlusten med 30-39, starkt gjort och laget har blivit starkare ju längre säsongen har gått. IK Sävehofs seger mot BK Heid var ganska klar och inte mycket att orda om.

Tidigare möten under säsongen mellan dessa två lag har slutat med seger i bägge för IK Sävehof, siffrorna 33-25 och 32-18 kan tyckas se enkelt ut men det krävdes en rejäl uppryckning i bägge matcherna för seger.

Nu är gamla segrar inget värda och vi ser fram emot en spännande semifinalserie där vi hoppas att bägge lagen lyckas höja sig ett par snäpp, handbollspubliken vill se en fartfylld damhandboll.

Vi hälsar motståndare, domare och all publik välkomna, låt semifinalen starta och kom och se handbollen när den är som bäst –live!

IK Sävehof
Jerry Hallbäck

Fler nyheter

VÄLKOMMEN ELIN! Elin Lindblom ny målvakt från VästeråsIrsta spelade på..

Tre raka matcher mot HK Malmö har slutat med tydlig..

SM-KVARTSFINAL 3 TORSDAG 11 APRIL 19.00 IK Sävehof – HK..

Borta mot HK Malmö tog IK Sävehof andra raka segern..