170513_semi_3_skuru_640

INFÖR SEMIFINAL 3

Sävehof vs Skuru
lördag 13 maj 15:10 i Partille Arena

Köp biljett >>>

Det var sammanbitna spelare och ledare som satt i bussen på väg hem från Nacka och andra semifinalen mot Skuru tidigare i veckan. Men med ett par dagars distans, några träningar och noggranna genomgångar inför den fortsatta matchserien är känslan optimistisk i Sävehof igen.

– Vi är bra på att hålla en hög nivå under en längre period, men bara för att vi har alla guld i bagaget är vi inte outstanding per automatik. Vi kom lite fel in i förra matchen även om vi var förberedda på en kamp både fysiskt och handbollsmässigt, men nu är vi fast beslutna att göra en mycket bättre insats, säger tränaren Henrik Signell.

Under veckan som gått har Sävehof haft bra möjligheter både till träning och genomgångar, och nu känner Henrik Signell att laget fått så bra förberedelser som det går att få.

– Vi är revanschsugna, framför allt på oss själva och den insats vi gjorde senast. Samtidigt som vi inte kom upp i riktigt samma nivå som i förra hemmamatchen hade Skuru en bra dag, det ska vi också komma ihåg, säger han.

Att reparera misstaget genom att byta taktik är inte aktuellt. Sävehof har en grund att stå på, och den är stabil under normala förhållanden. Nu handlar det om att kugga i den trygghet som finns och därifrån prestera en bra insats.

Thess Krönell var inte med i senaste semifinalen, men det finns gott hopp om att hon är ombytt den här gången.

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..