Inför kvartsfinal 1, Sävehof – Västerås

Nu är serien avslutad och damernas serieguld skall delas ut, efter en mycket väl genomförd serie startar årets kvartsfinaler mot IVH Västerås och tränare Magnus Johansson är mycket nöjd med säsongen så här långt.

21 vinster och en ynka förlust. Sävehofs facit i årets elitserie är skrämmande bra. – Vi har haft en fantastisk säsong. Framförallt hur vi klarade av att spela Champions league samtidigt i höstas. Nu ska vi avsluta säsongen på bästa sätt! säger Sävehofs tränare Magnus Johansson

Nu ser vi fram emot kvartsfinalen mot IVH Västerås och att valet föll på dom beror på att vi har gjort två bra matcher tidigare under säsongen mot detta motståndarlag. Vinst i november med 42-20 och vinst i januari med 23-18.

Detta är 1:an Sävehof mot 8:an IVH Västerås, i serien var skillnaden hela 24 p mellan lagen, Sävehof har haft +239 i målskillnad och IVH -33 i målskillnad. Så här stor är skillnaden mellan lagen, men nu är det slutspel och dessa saker helt oväsentliga. Sävehof kommer att hålla extra koll på spelare som Elsa Pettersson (106 mål), Fatima Malic (94 mål) och Lina A Karlsson (82 mål).

Vi hälsar motståndarlag, domare och publik hjärtligt välkomna till Partillebohallen nu på söndag den 20 mars, avkast kl 19:00.

Text: Jerry Hallbäck
Foto: Bildbyrån

Fler nyheter

OS I PARIS MED SÄVEHOF 25 juli till 11 augusti..

 Hårt jobb lönar sig. Emma Andersson, Ida Landberg och Tindra..

Förlängningar! Thea Blomst, Elin Ernelind och Amanda Källström har förlängt..

Madeleine Rehnberg skriver nytt kontrakt! Madde kom från IF Helton..