Inför IK Sävehof – Skövde HF

Dags för repris på förra årets SM final, samt de två senaste säsongernas klart bästa lag i damelitserien.

Att dessa båda lag är de senaste säsongernas klart bästa lag är ingen direkt slump, det är två föreningar med en tydlig målsättning och bägge arbetar långsiktigt för att utveckla sina spelare och sitt lag.

Bägge föreningarna har spelat i EHF cupen de senaste säsongerna och därmed skaffat sig nyttig erfarenhet som ligger till grund för hård träning och satsning på att behålla spelare under längre tid.

Tränare Frisk besitter en extremt lång erfarenhet av damernas elitserie och på spelarfronten finns det många intressanta namn. Angelica Wallén, Anna Larsson, Michaela Ek, Lovisa Henriksson, Linda Cadario och Erica Widell för att nämna några. Caroline Aronsson som spelat för IK Sävehof ett par säsonger, är numera utlånad till Skövde och vi får se om hon får göra inhopp denna afton.

För vår del är det skönt att vara igång igen, förra veckan var det ont om spelare på träningen och många var det som var iväg med landslaget. Nu är vi vana att hantera detta på ett härligt sätt och de tjejer som varit kvar hemma har fått sig en rejäl dos av hård träning och individuell teknik.

Många är spelsugna och vi ser fram emot en spännande match mot Skövde HF, vi hälsar motståndarlag, domare, funktionärer och publik välkomna till Partillebohallen nu på onsdag den 30 oktober kl 19.00.

Jerry Hallbäck

Fler nyheter

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..

SIMON MÖLLER GÅR VIDARE!   Simon är handbollsfostrad i Sävehof..