170921_henrik_signell_640

INFÖR SÄVEHOF VS BODEN

Sävehof vs Boden
Lördag 7 oktober 17:00 i Partille Arena
Köp biljett här >>> (alltid 20 kronor billigare)

Rösta på bästa spelare >>>

Det är nystart i SHE efter dryga två veckors landslagsuppehåll, och det finns skäl att tro många in Sävehof är riktigt laddade för matchen mot Boden. Förlusten mot Heid i förra omgången känns fortfarande…

– Under uppehållet har vi har jobbat med saker som vi måste rätta till, för vi gjorde ingen bra match mot Heid. Framför allt missade vi många lägen, bland annat fem straffar, och när man bränner bra chanser blir även försvarsarbetet osäkert. Nu vill vi gå mer rakt på mål, säger tränaren Henrik Signell.

Han påpekar att det många gånger kan finnas lärdomar att plocka med sig av förluster, men att man i Sävehof gör bäst i all glömma Heid-insatsen och fokusera på saker man vet fungerar.

Signell har ju själv varit borta från truppen i och med landslagsuppdraget, men känner ändå en trygghet i arbetet med laget.

– Det finns andra ledare som kliver fram och spelarna vet också vad som gäller. Är det något som känns speciellt är det väl just att det varit många dagar utan match, säger Signell.

Boden som motståndare kan inte underskattas. Norrlandslaget har inlett som Sävehof, med en vinst och en förlust, och eftersom segern kom mot Heid borde det ringa varningsklockor.

– Boden har gott om riktigt bra spelare. De har varit med tillräckligt länge i toppen av svensk handboll för att veta vad som krävs på den här nivån, och tippas ju femma av omgivningen, så vi går in med ödmjuk inställning, försäkrar Henrik Signell.

Fler nyheter

VÄLKOMMEN HEM ELIN! Elin Karlsson startade sin karriär i handbollsskolan..

Segern var inom räckhåll, men i slutändan fick IK Sävehof..

FELIX MÖLLER TILL AALBORG! Felix Möller är handbollsfostrad i Sävehof..

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..