IK Sävehof och Linn Blohm skriver långtidskontrakt

I skuggan av landslagets fantastiska EM framgångar pågår ett arbete med vardagen för elitserielagen, så även hos oss i Sävehof, även om många av våra spelare och ledare finns i Norge. Förutom tung försäsongsträning arbetar vi långsiktigt med truppen som helhet.

Det har säkerligen spekulerats en del om huruvida UVM guldmedaljören Linn Blohm kommer att göra till nästa säsong och nu är det klart, Linn skriver långtidskontrakt med IK Sävehof och är klar fram till 2014. Kontraktet löper över tre spelsäsonger och omfattar således spelsäsongerna 2011/2012, 2012/2013 och 2013/2014.

Linn var lagkapten, pådrivare och viktig kugge i sommarens UVM, samt att hon denna säsongen tagit klivet upp och tränar med Sävehofs A-lag, att vi kan skriva så pass långt kontrakt med Linn känns mycket bra. Linn är den spelartypen som är viktig för laget, hon är en måltjuv, stark bakåt och att vi kan fortsätta utvecklas tillsammans känns spännande och utmanande. Vi ser fram emot detta samarbetet och hoppas på många vinstrika säsonger.

Text: Jerry Hallbäck
Foto: Tommy Holl

Fler nyheter

VÄLKOMMEN HEM ELIN! Elin Karlsson startade sin karriär i handbollsskolan..

Segern var inom räckhåll, men i slutändan fick IK Sävehof..

FELIX MÖLLER TILL AALBORG! Felix Möller är handbollsfostrad i Sävehof..

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..