IK Sävehof förlänger med "Bagarn"

Det känns mycket bra att vi redan nu har lyckats förlänga med Magnus Johansson för vår damtrupp, vi fortsätter vår satsning på damsidan och får långsiktighet mot nya mål.

Sävehof och Magnus har kommit överrens om att förlänga ytterligare två säsongen, vilket innebär att samarbetet fortsätter säsongerna 2010/2011 och 2011/2012.

Parallellt med arbetet för Sävehof kommer Magnus fortsätta som förbundskapten, det känns både viktigt och inspirerande att Sävehof kan ge Magnus denna möjlighet. Vi är med och utvecklar svensk handboll samtidigt som Magnus får möjlighet att arbeta i internationell miljö.

Samtidigt som vi gör klart med Magnus med en förlängning, gör vi även klart med assisterande Pär Jilsén om fortsättning i minst ett år till. Pär har varit med länge på damsidan och är oerhört omtyckt i truppen, att vi även lyckats förlänga med Pär är viktigt och kul, detta med tanke på hans starka sidor för individuell utveckling och teknik.

Vi ser verkligen fram emot säsongen som följer och konstaterar att vi nu kan börja arbeta riktigt långsiktigt även på damsidan.

Jerry Hallbäck

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..