Idre Fjäll – dag 4

Gårdagen avslutades med gemensam korvgrillning och nu har nedräkning för hemfärd har börjat, många slitna kroppar kämpar nu igenom de sista passen under dag 4.

Damerna började även denna morgon med gemensam simning för att mjuka upp kropparna. Frukost direkt efter och förmiddagspasset handlade om gym träning, tätt följt av gristräning á la backträning, grymt tufft men alla genomför med bravur. Lunchintaget satt lika fint denna dag, maten har för övrigt varit mycket bra. Eftermiddagen för tjejerna handlade om lite skojträning och bad. Beachvolleyboll och bad fick räcka.

Herrarna startade med löpning, sen frukost. Kortare vila och sen ett handbollspass med inriktning på anfallsspel mot utgrupperat försvar. En stadig lunch, vila och sen ett eftermiddagspass som var riktigt hårt, backlöpning (flera omgångar) med allmän fys. Tröttkörda men vid gott mod, väntade middag och vila.

Kvällspasset denna sista dag var bowlingmatch, lite lagom avslutning på en bra träningsvecka, imorgon bitti runt niotiden vänder bussen hemåt igen, men innan det, skall ett löppass och en stabil frukost avverkas.

Vi har fått en bra start på säsongen och lyckats få till bra träning och flera teoripass på vårt uppstartsläger och vi ser med tillförsikt fram emot resten av försäsongen.

Jerry Hallbäck

Fler nyheter

I det första kvartsfinalmötet i European League bjöds det på..

Två matcher in i kvartsfinalserien har Sävehof och Hallby vunnit..

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..