Idre Fjäll – dag 3

Dagarna ser ungefär likadana ut, tuff träning, mat och vila. Nu börjar även kropparna att ta lite stryk, men trots detta en helt fantastiskt bra inställning på bägge trupperna.

Tjejerna startade tidigt idag med simning i utebassängen, för att mjuka upp kropparna, frukost och sen ett intervallpass, kort vila för att lite senare köra ett handboll teknik/taktik pass med inriktning på anfallsspel. Efter lunchen en längre vila och senare på eftermiddagen ett fys pass med stationsträning. Tjejerna har under kvällen ett kortare teoripass och vila.

Killarnas schema är ungefär liknande gårdagens, men på morgonen indelade i två grupper, ena gruppen körde gympass och den andra gruppen ett långdistans löppass. Efter frukosten ett fyspass med stationsträning, lunch och en längre vila. På eftermiddagen var det handboll teknik/taktik med inriktning på anfallsspel, samt att testa en ny utrustning digitalt. Programmet bygger på att filma t ex målvaktens räddning/agerande på kantskott, kort fördröjning för att gå till laserkanonen, se räddningen, eventuellt korrigera och sen dags för nytt kantläge osv (funkar lika bra för att se t ex utespelares rörelser vid skott, passningar).

För killarna väntar ett 3 timmar långt teoripass på kvällen.

Nya händelserika rapporter kommer imorgon.

Jerry Hallbäck

Fler nyheter

Två matcher in i kvartsfinalserien har Sävehof och Hallby vunnit..

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..