Ida Odén förlänger med en säsong.

Nu kan vi äntligen skriva att Sävehofs lagkapten väljer att stanna kvar i klubben i minst ett år till. Ida kom från Borås HK 2006 och har sedan dess tagit 7 SM-guld med klubben. Det är när det gäller som Ida har visat att hon är en av klubbens viktigaste spelare. Som en av härförarna i vårens SM final med sina 9 mål, till skytteligaledare i Champions League. Ida är Sävehofkänslan personifierad, aldrig vika ner sig, alltid ge allt för laget och aldrig tveka på att Sävehof skall vinna matchen.

– Det är många tankar som snurrat runt. Sluta? Utlandsproffs? Fortsätta? Men nu har jag bestämt att jag vill fortsätta i klubben som jag älskar, det är så roligt att gå till jobbet. Jag har fått många förslag från utländska klubbar men det går inte att hitta ett roligare alternativ och vilket klubb är bättre än den jag redan spelar i? Jag är så himla glad att vi fick till en sådan bra lösning, den passar mig perfekt, säger en glad Ida Odén.

– Så viktigt och så roligt. En oerhört viktig spelare och person att ha kvar i klubben. Det skall bli väldigt spännande att följa laget under nästa säsong och det ser riktigt bra ut med lagbygget. Det känns som det har blivit en riktigt bra lösning både för Ida och för föreningen. Anders Eliasson, Sportchef.

– Det känns fantastiskt bra! Ida är alldeles för bra för att sluta och det är bra för laget och klubben. Ida är en viktig ledargestalt och spelare som är svår att ersätta. Nu fortsätter resan mot Partille Arena och nya internationella uppgifter med Ida kvar i laget vilket är väldigt skönt, enligt Henrik Signell.

Fler nyheter

Det är tufft att vara Sävehofare! Vi med gulsvart blod..

IK Sävehof säkrade andra raka segern mot Önnereds HK när..

IK Sävehof ordnade 1–0 i finalserien mot Ystads IF när..

Med 27–21 som slutresultat tog IK Sävehof hem den första..