210203_ida_lagerbon_lamnar_640

IDA LAGERBON LÄMNAR

Ida anslöt till Sävehof inför säsongen 2019/20 från Danmark och gjorde redan från början starkt intryck i den svenska damligan, när hon nätade 95 gånger första säsongen. Fram till dagens datum har hon hunnit med 40 mål och 12 straffmål. Ida är en klasspelare som många har ryckt i och redan efter två säsonger lämnar hon nu för spel i Frankrike. Sävehof önskar Ida stort lycka till i framtiden.

– Jag är glad och stolt över att ha vara en del av IK Sävehof. IK Sävehof är en familjär och professionell klubb med en bra träningskultur.  Jag har haft bra möjligheter att växa och utvecklas som både spelare och människa. Till sommaren lämnar jag klubben för franska ligan där nya utmaningar och upplevelser väntar. Innan jag lämnar ska jag vara med och bidra till att vi avslutar säsongen på bästa möjliga sätt. Jag hoppas att mitt sista minne från IK Sävehof blir SM-guld, säger Ida Lagerbon.

– Ida kom till oss från Danmark som en lite okänd spelare för oss svenskar. Hon visade dock direkt, trots sin unga ålder, att hon spelade moget med fart och hon tog direkt en stor roll. Hon vann vår interna skytteliga i Champions League förra året och i SHE såg hon lika vass ut. Ida tar alltid i allt hon kan och har en proffsig inställning till sin idrott. Vi kommer sakna dig Ida. Lycka till i Frankrike, säger Emil Berggren.

Fler nyheter

Tillbaka på segerspåret tog sig IK Sävehof när det blev..

Onsdag 20/9 19.00 SÄVEHOF –HÖÖR (D) Sävehof har inlett serien..

Från tisdagens seriepremiär i söder vände IK Sävehof hem med..

Marcus Lennernäs gästade sitt fadderlag P8-U under torsdagskvällen. Han coachade..