Hjälp Sävehof att dela på 50 Miljoner!

Se till att IK Sävehof är med och delar på 50 miljoner!

Klicka på länken för att stödja IK Sävehof: https://svenskaspel.se/svea/forening?id=13522

Svenska Spel har avsatt 50 miljoner kronor som ska gå till landets idrottsklubbar. Men det är du och alla andra som spelar som bestämmer till vilka klubbar som pengarna ska gå!

Spelkortet allt som behövs

Alla som har ett Spelkort eller spelkonto och spelar på hos Svenska Spel kan vara med i SVEA. Välj upp till tre favoritklubbar som får ta del av pengarna.

Anslut favoritklubbar

Du väljer upp till tre klubbar som du vill stödja genom att ansluta ditt Spelkort till SVEA. Det gör du enkelt direkt här på webben eller i mobilen på svenskaspel.se/svea, i butik, eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11.

Kostar inget att vara med

Det kostar inget extra att vara med. Du spelar som vanligt och varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som tilldelas din favoritklubb Och om du vill byta förening går det bra när som helst men poängen du redan delat ut stannar hos de tre klubbar som du valt.

Spelkortet är gratis

Har du inget Spelkort? Inga problem! Du blir enkelt kund hos Svenska Spel här. Du kan börja spela direkt och Spelkortet kommer inom några dagar som ett brev på posten.

Klicka på länken för att stödja IK Sävehof: https://svenskaspel.se/svea/forening?id=13522

Fler nyheter

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..